Den store Perurejse med inkastien

Den ultimative kulturrejse med trekking til de største af Perus seværdigheder

 

Ultimativ Peru rundrejse med utallige højdepunkter og selvfølgelig vandring i Colcakløften og på Inkastien.

Der er dømt fugleperspektiv på flere niveauer, når vi selv svæver hen over Nazca-linjerne og dernæst iagttager kondorens svæve-færdigheder i Colca-kløften.

 

Den store Perurejse med Inca Trail tæller også katolsk koloni-arv, mangfoldigt dyreliv og det verdensberømt trek på Inka stien til Machu Picchu, det naturligvis er et must på rejser til Peru som en grande finale.   • Mød søløver, pingviner og pelikaner på Ballestas-øerne
 • Flyv hen over ørkenlandskabet med de gådefulde Nazca-linjer
 • Indfang fredfyldt stemning og hvidmalet koloni-idyl i Arequipa
 • Se kondoren svæve i verdens dybeste kløft, Colca-kløften 
 • Overnat hos de lokale indianere på den overjordisk smukke Titicacasø
 • Vandr af sted på den klassiske inkasti ved Machu Picchu
 • Udforsk arkæologiske vidundere og spansk koloniarv i Cuzco
1.

Afrejse fra København og ankomst til Lima, Peru

Dag 1

Vi drager af sted mod vores rejse til Peru. Ankomst først på aftenen til Perus hovedstad Lima, fra lufthavnen bliver vi kørt til vores hotel i Miraflores-bydelen, som tilhører den pænere og mere polerede del af Lima

Overnatning i Lima

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Lima – Paracas

Dag 2

I dag kører vi med offentlig bus cirka 5 timer til Paracas, der er en hyggelig havneby. Der er afhentning og transport til hotellet og derefter tid på egen hånd. Paracas er en dejlig by, der er værd at slentre lidt rundt i, eller I kan nyde området omkring havnefronten.

Overnatning i Paracas.

Morgenmad er inkluderet.

3.

Ballestas-øerne og Nazca

Nazca

Der er tidlig afgang til Paracas-halvøen, hvor der venter en herlig 4-timers sejltur med en af de halvstore motorbåde ud til Ballestas-øerne, hvor vi sammen med de andre gæster på båden vil nyde sceneriet. Dette er for mange Sydamerika-rejsende kendt som ’Fattigmands Galapagos’ – der må dog ikke drages blot den mindste sammenligning. Her er store kolonier af søløver på klipperne samt i vandet rundt om båden. Der er også pingviner på øerne, men de kan være lidt vanskelige at spotte. Der er til gengæld masser af havfuglekolonier, der dækker det meste af øernes areal og mange af dem i luften over båden – men bær hat, for man har indtryk af, at flere af fuglene har laserstyrede bombesigter, der er målrettet turisterne i bådene! Prøv at få guiden til at overtale bådføreren til at sejle en lille omvej til den sydlige del af Paracas-bugten, hvor der ofte er flamingoer – der skal sjældent mere end lidt drikkepenge til for at dække den ekstra benzin. Efter denne friske morgensejlads er der transport til busstationen og 5 timers kørsel med offentlig bus til Nazca. Vi bliver her hentet ved busstationen og kørt til hotellet.

Overnatning i Nazca.

Morgenmad er inkluderet.

4.

Nazca – Arequipa

Arequipa

I dag er der mulighed for at overflyve det helt fantastiske fænomen, Nazca-linjerne i små 4-personers Cesna maskiner. Disse billeder kan vi kun se fra luften eller til nød fra et udsigtstårn, her kan vi se de tre figurer af firbenet, træet og hænderne. Forskerne er fortsat meget uenige om oprindelsen og formålet med disse fascinerende og kolossale afbildninger midt i ørkenen. En kendt teori går på, at figurerne er lavet til glæde for guderne i de omkringliggende bjergtoppe. Man har fundet menneskeofringer, bevaret i gletsjertoppene i bjergene rundt om Arequipa, hvorfor den nævnte teori kunne være relevant. UFO-fanatikere mener selvfølgelig, at billederne er skabt af rumvæsner. Vi bliver hentet på hotellet og kørt til flyvepladsen, hvor en guide hjælper til ved ”check-in”. Dog foregår selve flyvningen uden guiden.

Endnu en spændende udflugt, med et lidt makabert præg, er vores besøg ved kirkegården Chauchilla. Her er gravene åbne og huser hele familier af mumificerede lig, der er iscenesat på stole rundt om et bord med bl.a. mad og drikkevarer. Sammenfaldet mellem den ekstremt tørre ørkenluft og mineralerne i jorden gør denne usædvanlige begravelsesform mulig. I ørkensandet omkring gravene ligger menneskeknogler og kranier spredt ud over et større område, delvist skjult af sandet.

Efter en begivenhedsrig formiddag i den varme ørkensol, fortsætter rejsen om bord på en komfortabel bus fra Nazca til Arequipa, Perus næststørste by. Ankomst til Arequipa omkring midnat og transfer til hotellet.

Overnatning i Arequipa.

Morgenmad er inkluderet.

5.

Arequipa og det smukke Santa Catalina-kloster

Dag 5

Arequipa er springbrættet til Andesbjergene, og med en beliggenhed i godt 2.300 meters højde påbegyndes vores akklimatisering til de større højder senere på rejsen rigtig fint allerede her. Klimaet i byen er yderst behageligt, og af samme grund kaldes den ”Byen Med Det Evige Forår”. Det er yderst sjældent hverken for varmt eller for koldt, og temperaturen ligger i dagtimerne på omkring 25 graders varme året rundt.

Efter morgenmad på hotellet begynder vi vores private byrundtur, primært koncentreret om det gamle kolonicentrum med San Francisco-kirken, La Compania-kirken og klostrene, Santa Catalina og La Recoleta. De huser en imponerende bogsamling på 20.000 bind, hvor ældste eksemplar dateres tilbage til 1494. Byens største seværdighed er det smukke Santa Catalina-kloster, der i sine velmagtsdage blandt andet husede det bedre borgerskabs uregerlige børn, der i klostrets varetægt blev endnu mere uregerlige. Klostret er en sand perle og en af Perus absolut bedst bevarede kolonibygninger. På flere steder i byen er der en storslået udsigt til byens omgivelser med de høje gletsjerklædte vulkaner med El Misti på 5.822 meters højde som den mest iøjnefaldende. Efter byrundturen er resten af eftermiddagen på egen hånd.

Overnatning i Arequipa.

Morgenmad er inkluderet.

6.

Arequipa – Chivay (Colca-kløften)

Chivay

I dag er det en forholdsvis strabadserende transportdag på vores færd til verdens dybeste kløft – Colca-kløften. På udflugten, som strækker sig over et par dage, er vi i selskab med andre rejsende, og vi ser med 99% sikkerhed verdens største rovfugl, kondoren, svæve på de opadgående vinde. Ud over at være dybere end selveste Grand Canyon er landskabet omkring Colca betagende smukt, og omkring slugten er der enestående eksempler på inkaernes unikke landbrugsform – terrassedyrkningen.

Vejen til byen Chivay ved kløften går med turistbus gennem nogle meget høje 5.000 meters pas med fantastiske naturscenerier. Ud på eftermiddagen nås Chivay, hvor der kan tages et velfortjent bad i de varme kilder uden for byen.

Overnatning i Chivay.

Morgenmad er inkluderet.

7.

Colcakløften – Puno (Titicacasøen)

Puno

Tidlig morgen går turen ud til kanten af kløften. Fra strategiske udsigtspunkter ses kondorerne komme svævende forbi, på langs af kløften i deres søgen efter føde. Der er stor sandsynlighed for at se disse fugle tidlig morgen og sen eftermiddag, i løbet af dagen ser man dem praktisk talt ikke. Derefter er der nogle timers let vandretur i det smukke terræn omkring Colca-kløften. Her er nogle af Perus smukkeste eksempler på inkaernes terrassemarker, der bugter sig langs kløftens sider.

Vi kører i turistbus mod Puno, smukt beliggende ved Titicacasøens bred. Puno ligger ved bredden af den mægtige Titicacasø, der er verdens højst beliggende navigerbare sø, 3.860 meter over havets overflade og godt og vel på størrelse med Sjælland. Puno er den største by og hovedstad i regionen. Puno havde stor betydning for inkaerne, da sagnet fortæller, at Manco Capac (den første inka) rejste sig af Titicacas vande efter ordre fra Solguden for at påbegynde inkaernes imperium med udgangspunkt i Cuzco. I dag er Puno en vigtig landbrugsby. Især opdræt af lamaer og alpacaer, der græsser på sletterne langs søens breder, er en vigtig indtægtskilde. Puno er kendt for alskens vævet kunsthåndværk og beklædning i alpacauld med fordel kan købes. Byen er også landets folkloristiske hovedstad, idet megen peruviansk dans og musik stammer fra denne region.

Overnatning i Puno.

Morgenmad er inkluderet.

8.

Puno – Amantani-øen via de flydende Uros-øer

Urosoeerne-Indianerbygder

Morgenmad og afgang til havnen for at påbegynde sejladsen via de flydende sivøer Uros, hvor Thor Heyerdahl hentede inspiration til sin Kontiki-flåde. Titicaca-eventyret får et internationalt islæt, idet vi har selskab af andre rejsende. Turen fortsætter til Taquile-øen længere ude på søen, hvor der er landgang via de flydende sivkonstruktioner. Her fås et indblik i beboernes hverdag, der drejer sig om overlevelse under meget barske vilkår. I vinterperioden kan temperaturen godt bevæge sig ned på -20 grader. Turismen og fiskeriet holder Uros-folket med midler, så hverdagen er til at komme igennem. Øerne er et af de få steder, hvor man som regel kan få lov til at tage nogle fremragende ”closeup” billeder af indianerne – men spørg altid høfligt om lov.

Herfra sejler båden videre ud på søen, næsten helt til søgrænsen mod Bolivia. Båden anløber øen Amantani. Øens stolte beboere er quechua-indianerne, og der bor omkring 3.600 mennesker på den godt 10 km2 store ø, fordelt på godt 800 familier. Der er indkvartering hos en lokal familie i deres private hjem – et af rejsens absolutte højdepunkter.

En vandretur bringer os op til øens to højdedrag ”Pachatata – Fader Jord”, og ”Pachamama – Moder Jord”, hvor der er en helt enestående udsigt. Der er også besøg til den gamle inka-tempelruin. Turen giver et indblik i indbyggernes dagligdag, hvor der, modsat mange andre steder i højlandet, er lagt vægt på skolegang og uddannelse. Børnenes arbejdsdag i marken, som hyrder og ved væven tilrettelægges, så der også er plads til nogle timer på skolebænken. Indbyggerne lever i en slags socialistisk idealsamfund, hvor de er fælles om alting og deler alle indtægter. De er utrolig hårdtarbejdende og lever efter den gamle inka-parole ”ama sua, ama llulla, ama qhella”, som betyder: du må ikke stjæle, du må ikke lyve og du må ikke være doven.

Overnatning hos lokal indiansk familie, som ofte vil være under primitive forhold.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

9.

Amantani-øen – Taquile-øen – Puno

Taquile

Efter at have taget afsked med den gæstfri værtsfamilie stævner gruppen ud igen, og vi sejler mod øen Taquile. Her bor quechua-indianerne, de stolte taquileños, der går i traditionelle klædedragter, og som indeholder symboler blandt andet på ægteskabelig status. Besøget giver et indblik i indbyggernes dagligdag, der minder om livet på Amantani-øen. De godt 1.700 sjæle på øen lever i samme slags kollektivistiske samfundsstruktur som på Amantani. Også her er øen beboet af et flittigt folk, som lever efter de samme gamle retningslinjer fra inka-tiden. Turen slutter tilbage i Puno ud på eftermiddagen.

Overnatning i Puno.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

10.

Puno – Cuzco

Dag 10

Vi kører i turistbus til Cuzco, der er beliggende i 3.326 meters højde. Cuzco er Sydamerikas inka-hovedstad og kontinentets ældste kontinuerligt beboede by. Den brostensbelagte koloniby er en af de mest interessante byer i Sydamerika. Cuzco bærer præg af at have været inkaernes hovedstad, men spaniernes invasion i 1533 har sat endnu større aftryk på byen, da inkaernes templer og paladser blev ødelagt og erstattet af kolonimagtens arkitektur. Spaniernes katolske arv findes eksempelvis i byens mange smukke kirker.

Måske er der kræfter til en slentretur til den centrale plads Plaza de Armas, hvor vi bliver mødt af den smukt oplyste katedral, som gemmer på en kæmpe koncentration af kunstskatte fra kolonitiden. Der er et utal af fine butikker og hyggelige restauranter i de stejle, snævre sidegader i kunstnerkvarteret San Blas, som findes tæt på pladsen.

Overnatning i Cuzco.

Morgenmad er inkluderet.

 

Tag, mod tillæg, med Andrean Explorer train fra Puno til Cuzco. Læn jer tilbage og nyd den ca 10 timers togtur, alt imens I kører forbi bølgende sletter, bjerge, floder og smukt højland. Bagerst i toget er der en udkigsvogn og bar, hvor man også kan nyde udsigten og få lidt til ganen. Frokost er inkluderet på toget.

11.

Cuzco, den tidligere inka-hovedstad

Peru-Cusco

Formiddagen er sat af til en privat rundtur i området. Med vores egen engelsktalende guide begynder vi dagen med et besøg inden for Cuzcos bygrænse ved Koricancha og soltemplet, hvor vi i kamrene kan inspicere inkaernes imponerende stenarbejder, der danner fundament for mange af de spanske kolonibygninger. De spanske erobrere rev det meste af det guldbeklædte Koricancha, ”den gyldne gård”, ned og ødelagde dermed det mest overdådige tempel i hele inka-riget. De gamle mure blev brugt til at opføre den nye kirke. Santo Domingo-kirken er dermed bygget oven på Koricancha-tempelkomplekset.

Herefter tager vi lige uden for Cuzco for at besøge fire forskellige arkæologiske centre. Oven over byen ligger den gamle inka-fæstning Sacsayhuaman, som er et glimrende eksempel på den imponerende evne til at tilhugge stenblokkene, som kan veje op til 300 tons, så de passer ind i hinanden på millimeter. I dag er der ikke meget tilbage af de originale mure, idet spanierne også her havde en hårdfør indstilling til inkaernes arv, men enkelte mure står som endegyldigt bevis på inkaernes kvaliteter inden for håndværk og arkitektur. Undervejs besøges også områderne ved Qenko, Puca Pucara og Tambomachay. Tilbage i Cuzco har vi eftermiddagen til fri disposition, fx kan I beundre ”Admiralens Palads” med det lille kulturhistoriske museum. Den lokale guide vil fortælle om, hvilke steder i Cuzco man ikke bør misse.

Overnatning i Cuzco.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Cuzco – Ollantaytambo, Den Hellige Dal

Dag 12

I dag skal vi på en privat heldagstur til Den Hellige Dal og Ollantaytambo, som af mange regnes for at være en lige så imponerende oplevelse som Machu Picchu. Vi gør holdt i den pittoreske lille landsby Pisac, som er kendt for sit farvestrålende marked, der lørdag er særligt bugnende. Vi besøger Pisac-ruinerne med de flotte terrasser til landbrugsaktivitet og nyder en spektakulær udsigt ud over Den Hellige Dal. Turen går videre til Ollantaytambo, hvor vi finder det bedst bevarede eksempel på inkaernes fascinerende evner inden for byplanlægning. Ollantaytambo-fæstningen hæver sig op som en beskyttende skytsengel for foden af byen. Vi begiver os op ad bjergsiderne til de klassiske inkaterrasser til soltemplet højt over byen. Herefter går turen til den strategisk vigtige inkafæstning ved Ollantaytambo, der skulle kontrollere den lavere beliggende Urubamba-dal samt adgangen til Amazonas via Pantiacalla-passet. Denne fæstning var den eneste, der kunne modstå adskillige spanske erobringsforsøg, og stedet er således vidnesbyrd om inkaernes militærstrategiske snilde.

Overnatning i Ollantaytambo.

Morgenmad er inkluderet.

13.

Trekket på Inkastien begynder

Inkasti-trek-med-lamaer

Eventyret tager sin begyndelse i den tidlige morgenstund, hvor vores gruppe tager af sted mod første kontrolpost, som er startsted for vandreturen på inka-stien til Machu Picchu. Omkring tre timers kørsel via landsbyerne Yucay og Urubamba til Pisca q’uchu, eller blot ”82 km-mærket”, som stedet også kaldes i 2.600 meters højde. Her skal alle vandreturister registreres, og alle guider skal undersøges. Man vil være sikker på, at alt foregår korrekt, efter trekket har været truet på sin eksistens som følge af et kæmpe miljøsvineri, primært forårsaget af rygsæksturister, som har gået uden guide, eller guider som ikke har formået at holde deres sti ren, så at sige. Fra 82 km-mærket er der 42 kilometers vandring gennem bjerge og dale, floder og subtropiske skove til endestationen Machu Picchu. Denne første dag foregår i fladt terræn med meget begrænsede stigninger. Der slås lejr i dalen ved Kusichaca-floden i Wuayllbamba Camp i 3.100 meters højde, hvor der er overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

14.

Wuayllbamba Camp – Pacaymayo Camp

Dag 14

I dag bliver den hårdeste dag på trekket. Turen går op gennem Warmihuañusca, Den Døde Kvindes Pas, på 4.200 meter. Det falder helt naturligt at stoppe op undervejs og nyde det fabelagtige alpine sceneri og de smukke grønne dale med lamaerne og alpacaerne, der går og græsser, idet vi lige må have vejret for hver godt 50-100 skridt på den lange stigning op til passet. Herefter kommer en stejl nedstigning af gamle inkatrapper, ned til lejren ved Pacaymayo i 3.500 meters højde.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

15.

Pacaymayo Camp – Wiñayhuayna

Dag 15

Fra lejren vågner vi op til en enestående udsigt til flere alpine toppe. Dagens vandring er målt i kilometer trekkets længste, men også den mest interessante kulturelt set. Første mål er Runky Raccay passet i 3.950 meters højde. På vej op til passet passeres inkaruinen Runkuracay, Den Ovale Bygning, der formodentlig har været en kombineret vagt- og forsyningsbygning. Fra passet starter nedstigningen, og i 3.600 meters højde findes de spændende Sayacmarca-ruiner. Det var oprindelig en kontrolpost, hvor stierne samles på vej til Machu Picchu. Herefter vandres gennem smuk tågeskov på vejen til nok et pas, nemlig Phuyuptamarca – ”Byen Over Skyerne” i 3.670 meters højde. Herefter forceres en endeløs række af inkatrappetrin op til Inti Pata-ruinerne, opført på terrasser på en bjergside i 2.850 meters højde. Herfra fører stien til det helt unikke ruinkompleks beliggende på bjergsiden ved Wiñayhuayna, oversat til ’For Evigt Ung’. Her i 2.700 meters højde er campen placeret.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

16.

Wiñayhuayna – Machu Picchu – Aguas Calientes

Peru-MacchuPicchu

I dag er dagen for turens mål og klimaks efter de sidste dages strabadser; solopgangen over Machu Picchu. Denne bliver set fra Inti Punku – Solporten, som er endestationen for inkastien over ruinerne.
Det er derfor en tidlig morgen, som starter omkring kl. 4. I lommelygtens skær vandres det sidste stykke mod Solporten og den fantastiske solopgang – hvis vejret ellers tillader det. Efter solopgangen er der omkring 1 km ned til selve ruinkomplekset, hvor der venter en spændende rundvisning, inden horderne af turister dukker op senere på formiddagen.

Machu Picchu er for mange den allerstørste seværdighed på deres Perurejse – ikke mindst på grund af den spektakulære beliggenhed og ikoniske status. Placeringen af dette prægtige inka-citadel er helt guddommelig, og den nydes bedst fra Solporten over Machu Picchu, hvor inkastien slutter. Her fra dette klassiske udsigtspunkt får vi det kendte vue af Machu Picchu, som ligger omkranset af skovklædte grønne bjergtoppe, der rejser sig fra Urubamba-dalen, snedækkede tinder længere ude og ”sukkertoppen” Huayna Picchu lige bag ruinerne. Udsigten heroppefra er nærmest uden for kategori, hvilket blot understreges i kåringen af Machu Picchu som et af verdens syv nye vidundere. Er vi heldige at opleve klart vejr og solstrejf, er rammerne vel nok helt optimale, men vejrliget kan godt drille med tågede omgivelser til følge – vi må simpelthen blot nyde det spektakulære sceneri, som det nu tager sig ud den pågældende dag. Mindeværdigt bliver det under alle omstændigheder.

Først på eftermiddagen kører bussen ned til landsbyen Aguas Calientes ved jernbaneskinnerne neden for ruinerne. Navnet Aguas Calientes (Varmt Vand) indikerer, at der i byen findes skønne varme kilder, hvor man mod betaling kan få lov til at bade sin trætte krop efter alle strabadserne. Så vidt huskes, er der endog servering af kolde øl og sodavand på bassinkanten!

Overnatning i Aguas Calientes.

Morgenmad er inkluderet.

17.

Aguas Calientes – Cuzco

Dag 17

Formiddagen er til fri disposition i Aguas Calientes, inden der over middag stiges om bord på toget for at køre retur til Ollantaytambo og herfra transfer videre til Cuzco.

Overnatning i Cuzco.

Morgenmad er inkluderet.

18.

Cuzco og fly til Lima, Byrundtur samt hjemrejse

Dag 18

Det er blevet tid til at tage afsked med en fantastisk Peru rejse. Vi kører i lufthavnen og flyver til Lima, hvor vi skal på privat byrundtur i Limas historiske bydel, den centrale plads, parlamentet og San Francisco-kirken. Vi slutter byrundturen i bydelen Miraflores, der er et område med mange gode butikker og restauranter. Der ligger flere fremragende fiske- og skaldyrsrestauranter lige ud til Stillehavet, hvor den kulinariske specialitet, ceviche blandt andet kan smages. Sidst på dagen køre vi i lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen mod København.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

19.

Ankomst til København

Vi ankommer til København i løbet af dagen.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
22. august - 10. december 2017
30.998,-
28.998,-

11. december 2017 - 9. januar 2018
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 23. juni 2018
33.998,-
31.998,-

24. juni - 21. august 2018
36.498,-
33.998,-

22. august - 10. december 2018
33.998,-
31.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København via Amsterdam til Lima retur med KLM
 • Lufthavnsskatter og afgifter på den internationale flystrækning
 • Flyrejse Cuzco-Lima på økonomiklasse
 • Private transfers og transporter med privat bil og chauffør
 • Offentlig 1. klassesbus Lima-Paracas, Paracas-Nazca, Nazca-Arequipa, Arequipa-Puno og Puno-Cusco
 • Flyvetur over Nazcalinjerne i 4 passagerers Cesna maskiner
 • Togrejse Aguas Calientes-Cuzco på 2. klasse
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 •    1 nat på Hotel Virreynal i Lima
 •    1 nat på El Elmancipador Hotel i Paracas
 •    1 nat på Alegria Hotel i Nazca
 •    2 nætter på La Casa de mi Abuela i Arequipa
 •    1 nat på El Pozo del Cielo i Chivay
 •    2 nætter på La Hacienda Puno Plaza de Armas
 •    1 nat hos indiansk familie på Amanti-øen (under primitive forhold)
 •    3 nætter på Ninos Hotel i Cuzco
 •    1 nat på Tunupa Lodge i Ollantaytambo
 •    3 nætter i telt på Inkastien
 •    1 nat på Presidente i Aguas Calientes
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing er med privat lokal engelsktalende guide
 • Udflugterne til Ballestras øerne, Colcakløften samt Uros og Amantani foregår i mindre international gruppe
 • Trekket på Inka-stien er i en mindre international gruppe
 • Entre til Machu Picchu med guide
 • Entre til Huayna Picchu hvis ønsket (skal bookes hjemmefra og er baseret på tilgængelighed)
 • Entreer ved seværdigheder
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Indenrigslufthavnsskatter
 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales). Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser i alle højder. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Hvis man vejer over 105 kg, er der et tillæg i forbindelse med flyvningen over Nasca linjerne (ca. USD 80)
 • Alt ikke beskrevet under "Inkluderet" 

TILKØB

 • Tillæg for enkeltværelse: 4.498,- 
 • Amazon forlængelse - Oplev det bedste af Amazonas - 4 dage/3 nætters programinkluderet indenrigsfly 
Praktisk information

Grad: C - middelgrad

Bedste rejsetid: April til oktober (Inkastien er lukket i februar p.g.a. regntiden).

Type: Individuel trekkingtur med guide og kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder.

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske (eksempelvis forlængelse til Amazonas)

 

Foredrag

Peru og Inkariget

5. december 2017 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Peru og Inkariget

21. marts 2018 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg