Torres del Paine trek

12 dages unik vandretur i en af verdens smukkeste nationalparker i chilensk Patagonien tæt på kontinentets sydligste spids og Antarktis


Transfer til et dejligt turistklassehotel  beliggende i den eksklusive bydel Vitacura.

Resten af dagen på egen hånd. Der er mulighed for en hyggelig tur til fods til den historiske del af byen.

Dag 1

Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen og fly til landets sydligst beliggende by, Punta Arenas, lige ved Magellanstrædet. Frokost på lokal restaurant i byen og videre transport til den hyggelige lille by Puerto Natales, der danner base for turene til Torres del Paine. Undervejs gøres holdt i Otway bugten, som har en stor Magellan-pingvinkoloni.

Herfra passeres Rio Verdefloden inden ankomst til hotellet i Puerto Natales.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 2

Der er tre timers transfer fra hotellet i Puerto Natales til den første hytte/lodge inde i selve parken. Vi tager direkte på trek hvor vi oplever de flotteste udsigter til Los Cuernos, hornene, eller blot tårnene, der er vartegn og synonym med Torres del Paine. Torres del Paine blev i 1978 af UNESCO erklæret for World Biosphere Reserve og regnes for at være en af verdens smukkeste nationalparker. Parken dækker et areal på godt 2.400 km2 med fantastisk alpint sceneri, der byder på det imponerende Paine massiv med Los Cuernos, gletsjere, søer og floder. Små dale adskiller hver af de imponerende lodrette granitvægge, hvor den højeste er Cerro Cota på 2.000 meter.

Af dyreliv kan nævnes parkens mest almindelige og mest sete pattedyr, guanacoen, en art lama med næsten ligeså fin uld som vicuñaen. Af andre pattedyr kan nævnes ræve, pumaer og den udrydningstruede chilenske hjort, huemul. Parken tæller omkring 15 rovfuglearter, der yngler i området, med condoren som den mest prominente.

Ankomst til lodgen Refugio Las Torres, der er meget charmerende, opført i træ og har hyggelige omend spartansk indrettede værelser og en fantastisk smuk beliggenhed med panorama udsigt til de alpine scenerier.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Efter morgenmaden begynder et 4 timers trek gennem smukke bøgeskove indtil vi når frem til Camp Seron der ligger på grænsen til Paine Floden.

Vi overnatter i telt denne nat.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 4

Denne dag byder på endnu et fantastisk heldagstrek hvor vi vandres ad stier langs Paine-søens bred til Caiqunes-floden som krydses. Herfra vandres mod den smukt beliggende lodge, hvor der er udsigt til flere af parkens granittoppe. Refugio Dickson er en ganske lille lodge med blot 26 sengepladser, fordelt på 6 sovesale. Her er hyggeligt, men spartansk med fælles toilet og badefaciliteter.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 5

Dagen byder på 5-6 timers vandring til Camp Los Perros. Ved at følge bredden langs Los Perrosfloden, gennem højtbeliggende skove, typisk for Patagonien, nås Dickson-søen. Det er et imponerende skue med sine isbjerge og hængende gletsjere samt Paine massivets nordlige side. Lige før campen, er der et kik til den smukke Los Perros Gletsjer. Ankomst ud på eftermiddagen, hvor der slås telte op og slappes af i de skønne omgivelser.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 6

Dagen starter tidligt på trekkets længste dag, der byder på 8-9 timers vandring til lodgen Gamp Grey. Vi stiger gradvis til det 1.300 meter høje John Garner pas, hvor vi fra toppen af passet har en formidabel panoramaudsigt over Southern Icefield og Grey gletsjeren. Nedstigningen påbegyndes mod den massive og imponerende Grey Gletsjer og Grey Søen, hvor lodgen er beliggende. Camp Grey er en herlig træbygning beliggende i skoven lige foran den imponerende Grey Gletsjer.

Overnatning på lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 7

Formiddagen er til fri disposition i området omkring de imponerende gletsjere. Efter frokost er der 5 timers vandring til lodgen Refugio Pehoe, smukt beliggende ved Pehoe-søen. Fra området ved søen er der storslået udsigt til Paine massivet i centrum.

Indkvartering i lodgens hyggelige, men spartanske 3-sengsværelser med delt toilet og bad. På lodgen er der en tiltrængt hyggelig restaurant/bar, der serverer dejlig chilensk vin med udsigt til det pragtfulde patagonske landskab.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 8

Dagen i dag byder på heldagsvandring, godt 7-8 timer, gennem den meget sceniske French Valley, der omkranses af en række af de mest imponerende tinder, blandt andet parkens højeste Cerro Cota 2000 og Cerro Catedral. Der er frokost-stop ved Italian camp og efterfølgende stop ved et af de bedste udsigtspunkter til Paine massivet og Los Cuernos, Paine Grande.

Ankomst til lodgen Refugio Cuernos sidst på eftermiddagen. Igen en hyggelig mindre lodge med få værelser og dele bad og toilet med super beliggenhed.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 9

I dag fuldendes cirklen tilbage ved udgangspunktet, Refugio Las Torres. Dagens vandring på godt 5 timer, går igennem Cuerno-passet ved foden af nogle klippesøjler. Herfra følges bredden af den skønne Nordenskjold-sø til stien, som leder det sidste stykke til Las Torres. Om eftermiddagen er der transport tilbage til civilisationen i Puerto Natales.

Overnatning på hotel i Puerto Natales.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 10

Efter morgenmaden køres til Punta Arenas, Chiles sydligst beliggende by og måske også verdens – kampen står mellem Punta Arenas og Ushuaia i Argentina. Punta Arenas var før etableringen af Panama-kanalen en af Chiles vigtigste byer, idet den var sidste havneby inden den farefulde runding af Kap Horn, der på det tidspunkt var eneste mulighed for at runde kontinentet. Det var startskuddet til byens velstand, som nu primært ernærer sig ved olie.

Vi kører i lufthavnen og flyver til Santiago.

Overnatning på hotel i Santiago.

Morgenmad er inkluderet.

Efter morgenmaden er dagen er på egen hånd, hvor vi kan foreslå et tur forbi Eiffels gamle markedshal og nyde et måltid på 1. sal med udsigt over markedshallen, hvor de lokale tinger og pranger. Her serveres dejlig fisk og skaldyr frisk fra Stillehavet, akkompagneret af skøn chilensk hvidvin. Der er transfer til lufthavnen for videre eventyr eller hjemrejse.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. nov. 2019 - 31. mar. 2020
Kontakt os


INKLUDERET

 • Transfer og transport på delebasis i mindre gruppe på 2-16 personer
 • 4 overnatninger på hotel i delt dobbeltværelse på turistklasse i Santiago og Puerto Natales
 • 2 overnatninger i telt - camp Seron og Perros
 • 5 overnatninger i lodge/refugie i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende vandreguide og bærere
 • Afgifter og tilladelser til Torres del Paine Nationalpark
 • Flyrejse Santiago-Punta Arenas på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Flyrejse Danmark-Chile retur (vi udarbejder gerne et tilbud på en samlet pakkerejse)
 • Indenrigsskatter og -afgifter
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser i alle højder. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

Afrejse fra Santiago på fastsatte datoer - kontakt os for priser 

Kontakt os omkring jule- og nytårspriser. 

Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts

Højde: 1.300 meter

Gradering: C+

Type: Trekking tur i international gruppe med 2-16 personer

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske 

 

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik