Forlæng rejsen med et 3d/2n trek i Sierra norte-bjergene ved Oaxaca

Prisen for dette tilkøb: Fra 3.998,-

Forlænge rejsen rundt i Mexico med et tre dages trek i Sierra Norte-bjergene ved Oaxaca.

Program:


1. dag - Trek i Sierra Norte bjergene begynder - Pueblo Latuvi 2.450 meter

Tidlig morgenmad og kørsel til startstedet for vores spændende trek over de næste dage i de smukke Sierra Norte Bjerge, der troner over Oaxaca. Her kommer vi virkelig uden for alfar turistvej og bor i små indianske samfund undervejs. Lokalguiden er indianer og spansktalende, hvilket vil sige, at et par engelske brokker må betragtes som en bonus. Han er vejviser og bindeled til vores indianske værter undervejs.

Dagens vandring er på godt 15 km (ca. 5 timer) og tager os til det smukke udsigtspunkt Piedra Larga i 3280 meters højde og Piedra Ventana inden vi fortsætter gennem skov til landsbyen Santa Maria Latuvi et mindre samfund i 2.450 meters højde. Indkvartering i landsbyen i spartanske hytter. Det er en meget smukt beliggende og idyllisk bjerglandsby, hvor de ganske få trekkingturister er meget velkomne.

NB! Overskydende bagage kan opmagasineres på hotellet. Man bærer selv sin turrygsæk med de fornødenheder, der skal bruges de næste 3 dage.

Frokost og aftensmad er inkluderet.


2. dag - Trek i Sierra Norte, Latuvi - Neveria 2.900 meter

Godt 4 timers vandring mod bjerglandsbyen Neveria, hvor et af turens absolutte højdepunkter er udsigten over Coyote-kløften og de omkringliggende pinjeskove i Sierra Juarez. Undervejs passeres ”Ojito de Agua”, som er en klippeformation, hvor vand springer ud af sprækker i klippesiden og løber ned som tårer. I hjertet af pinjeskoven støder vi på den imponerende klippeformation Piedra Colorada.

Indkvartering i spartansk hytte i landsbyen.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.


3. dag - Neveria - Benito Juarez 3.050 meter – Oaxaca

Dagen byder på godt 3 timers vandring gennem pinjeskove og smukke udsigtspunkter til Benito Juarez, hvor vi spiser frokost. Herfra er der ca. 4 timers vandring til opsamlingspunktet.

Transfer tilbage til Oaxaca og Hotel Oaxaca Real, hvor vi ankommer først på aftenen og afhenter opmagasineret bagage. Herefter til busstationen for natbus til Tuxtla Gutierrez.

Morgenmad og Frokost er inkluderet.


Priser


6. januar - 20. december 2021
3.998,-
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik