Rejser til Antarktis

Oplev det frosne kontinents fantastiske natur og dyreliv

 

Antarktis er klodens mest isolerede kontinent, som kun de færreste får lov at opleve. Det frosne ishav byder på overdådige, anderledes naturoplevelser, og landskabet er både rigt og uberørt. Dyrelivet byder på store flokke af pingviner, kolonier af sæler, søløver, søleoparder, søelefanter, hvaler og et rigt fugleliv. Langt fra dyrekolonierne er der stille - ufatteligt stille, som man ikke kan opleve det noget andet sted på planeten. 

Her er de bedste grunde til at vælge Antarktisk med Kipling Travel:

- Foden på Antarktis: På alle rejser til Antarktisk går vi i land på selve det antarktiske kontinent og ofte på steder, andre skibe ikke besøger - vi nøjes altså aldrig med kun at besøge på øerne omkring Antarktis.

- Få passagerer: Loven foreskriver, at maks. 100 mennesker må gå i land et givent sted på Antarktis ad gangen. Det lave antal passagerer på Kiplings rejser sikrer, at ventetiden på at gå i land vil være meget begrænset, og oftest er der ingen ventetid. Det giver den enkelte passager mere til med foden på på selve Antarktis. 

- Udflugter fra skibet flere gange dagligt: To gange dagligt eller oftere vil der være udflugter fra skibet, enten til det antarktiske fastland, øerne eller på et zodiac-cruise eller en kajaktur langs kontinentets kyst.

Rejser til Antarktis

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik