Få verdens bedste safarioplevelse på vores rejser til Tanzania

Tanzania er ubetinget verdens bedste safariland. Netop derfor bør enhver rejse til Tanzania indeholde et element af safari i den fantastiske natur. Rejser til Tanzania byder på nogle helt specielle oplevelser, som ikke kan fås andre steder – det er vildt og på mange måder uspoleret. Her kan du se løverne jage bøfler på Serengetisletten, tage på bådsafari i Selous Nationalpark eller nyde en afslappende badeferie på Zanzibars smukke sandstrande. På rejser til Tanzania tilbyder Kipling Travel unikke muligheder for trekking til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller det mindre befærdede trek ved Mount MeruKiplings rejser til Tanzania - få en oplevelse, du aldrig glemmer

Tanzania er et land, der kan tilfredsstille de fleste rejselystne, landet både byder på sjove aktiviteter, safari og afslapning. Hvis du tager på en rejse til Tanzania med Kipling Travel, får du en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Se Kiplings rejser til Tanzania og Zanzibar  Læs mere om Tanzania

Rejser til Tanzania og Zanzibar

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information
Munk går mod solnedgangen

Tanzania ligger ud til Det Indiske Ocean ved den afrikanske østkyst og byder på nogle af Afrikas allerbedste safarimuligheder. Det anslås, at der bor omkring 50 millioner indbyggere i Tanzania og på landets tilhørende øer herunder den populære paradis-ø, Zanzibar. Dodoma har siden 1996 været Tanzanias hovedstad, og landet grænser blandt andet op til Kenya, Uganda, Rwanda, Congo og Zambia. Det mest udbredte sprog i Tanzania er Swahili, men flere steder behersker indbyggerne også engelsk som følge af datidens britiske kolonisering. I Tanzania er dyrelivet exceptionelt mangfoldigt, hvorfor du får de bedste forudsætninger for en god safarirejse. Her kommer du helt tæt på “The Big Five” som indbefatter løver, bøfler, næsehorn, elefanter og leoparder.

Tanzania er ikke præget af turister ligesom Kenya. Ligeledes er tætheden af dyr mere koncentreret, og naturen er vildere og større. Foruden Tanzanias fængende savanne er landet udrustet med Afrikas højeste bjergkæde. Kronjuvelen, Kilimanjaro, er Tanzanias højeste bjerg på 5.895 m og er sammen med Serengetisletten et “must-see” for besøgende. Dertil må du ikke snyde  dig selv for en rejse til det famøse Zanzibar, der er omringet af azurblå strandpromenader så langt øjet rækker.

Med Kipling Travel får du de bedste forudsætninger for en storslået safarirejse i Tanzania.

Det skal du opleve i Tanzania og Zanzibar

Børn i Vietnam
Cat cat vandfald i Vietnam

Byer i Tanzania og på Zanzibar

Flere steder at opleve

Dar es Salaam
Den gamle hovedstad og velkendte havneby i Tanzania, indbyder til slentreture ved havnen og masser af kultur på byens museer og helt særlige udstillinger. 

Morogoro
Byen er det perfekte udgangspunkt til din safarioplevelse på Afrikas mest eftertraget Savanne, Selous. Du kan også tage en dukkert ved det smukke Kinole vandfald. 

Bukoba
Tag på en vidunderlig opdagelsesrejse i Minziro skovens frodige terræner, eller bliv fascineret af fortidens stammefolks abstrakte malerier ved Bwanji Rock Art.  

Lushoto
Tag på smukke vandreture og udforsk Usambara bjergkæden. Nyd den betagende natur, og i tag en iskold dukkert under Soni vandfald. I Lushoto er omgivelserne fantastiske. 

Dodoma
Tanzanias hovedstad Dodoma har noget for alle. I området kan du komme tæt på afrikas dyreliv, lære mere om den arabiske kultur og dykke ned i de byens fantastiske historie.

Mbeya
Oplev Mbeyas frodige landskab og tag på opdagelse ved byens særprægede naturområder. Se blandt andet den fantastiske naturskabte lavabro. 

Tanga
Helt ude på Afrikas østkyst kan du dykke ned i Galanos varme kilder. Byens vidunderlige historiske markeringer, vil være en oplevelse du aldrig glemmer. 

Moshi
Landsbyen i Kilimanjaro-bjerget nederste skråninger, byder på en helt særlig skitsering af Masai-kulturens mange aspekter, på en måde du næppe har kunnet forestille dig. 

Kigoma
Små fantastiske nationalparker, lokale og anderledes madoplevelser og historien om Dr. David Livingstone. Kigoma har det hele, og mere til endda.

Tabora
En ofte overset lille by, som med sin dyrkning af lækre råvarer, byder på alt det bedste fra det afrikanske køkken. Dr. Livingstone har desudenopholdt sig i denne by.

 

Rejsetyper i Tanzania og Zanzibar

Trekking i Tanzania

Tanzania kan prale med Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, med en højde på 5.895 meter. Toppen Uhuru Peak er én af de tre vulkantoppe bjergsiden rummer, hvor ingen af vulkanerne har været reelt aktive. Ved Kilimanjaro Nationalpark er der derfor forskellige muligheder for at trekke i området. Kom til tops af Kilimanjaro på en 7 dages udfordrende trekkingtur med overnatning i det fri.

Læs om trekkingrejser til Tanzania her

Populære dyr du kan opleve i Tanzania og Zanzibar

Tanzania er den autentiske version af zoologisk have i dyrenes egne, vidtstrækkende naturlige omgivelser. “The Big Five” bestående af løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler er nærmest et selvskrevet syn på en safaritur til Tanzania. “The Big Five” er et meget lille udsnit af alle de dyrearter, det er muligt at opleve i Tanzania. Flodheste, giraffer, hyæner, gnuer, antiloper, geparder, zebraer, vortesvin flamingoer og alverdens fuglearter er blot et udkast af, hvad du også vil kunne støde på på en safari i Tanzania.

Foruden fastlandets rige udbud af pattedyr har Zanzibar også sit at byde på med et dyk under havets overflade. Øen befinder sig i Det Indiske Ocean, og livet under havet kan således byde på fisk i alle farver, havskildpadder, delfiner, pilrokker, moræner og blæksprutter. Så trænger du til en dukkert efter en lang uge med safari, anbefaler vi dig at rejse videre til Zanzibar!

Mere information om Tanzania

Læs mere om Tanzanias hovedstadKlima i Tanzania og Zanzibar

Lodges og hoteller i Tanzania

Hoteller på Zanzibar