Få verdens bedste safarioplevelse på vores rejser til Tanzania

Tanzania er ubetinget verdens bedste safariland. Netop derfor bør enhver rejse til Tanzania indeholde et element af safari i den fantastiske natur. Rejser til Tanzania byder på nogle helt specielle oplevelser, som ikke kan fås andre steder – det er vildt og på mange måder uspoleret. Her kan du se løverne jage bøfler på Serengetisletten, tage på bådsafari i Selous Nationalpark eller nyde en afslappende badeferie på Zanzibars smukke sandstrande. På rejser til Tanzania tilbyder Kipling Travel unikke muligheder for trekking til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller det mindre befærdede trek ved Mount MeruKiplings rejser til Tanzania - få en oplevelse, du aldrig glemmer

Tanzania er et land, der kan tilfredsstille de fleste rejselystne, landet både byder på sjove aktiviteter, safari og afslapning. Hvis du tager på en rejse til Tanzania med Kipling Travel, får du en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Se Kiplings rejser til Tanzania og Zanzibar  Læs mere om Tanzania

Rejser til Tanzania og Zanzibar

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information
Munk går mod solnedgangen

Besøg smukke Tanzania med Kipling Travel og oplev den afrikanske østkyst ved Det indiske Ocean. Foruden utallige overvæld af kulturelle oplevelser er Tanzania også landet med Afrikas bedste safari-muligheder. Besøg blandt andet Ngorongoro krateret - et paradis med over 25.000 større pattedyr. Fordelt på Tanzanias fastland og på den tilhørende øgruppe Zanzibar bor ca. 50 millioner Indbyggere. Dodoma er Tanzanias hovedstad.  Også Arusha er en populær by, hvorfra mange tager på Safari eller sætter kurs mod Kilimanjaro.

I Tanzania taler befolkningen Swahili. Du vil dog også støde på en del indbyggere, som mestrer det engelske sprog, hvilket er et levn fra datidens britiske kolonisering. Tanzania er associeret med safari-oplevelser, der slår alle forventninger. Ved de omkring 16 nationalparker i Tanzania er der en stor chance for at opleve dyrefænomener som “The Big Five”. Når adrenalinkicket er opnået gennem safari, bjergbestigning eller noget helt tredje, bør du lade turen går til Zanzibars azurblå bountystrande. Lad Kipling Travel hjælpe dig med din drømmerejse til Tanzania, og få en oplevelse for livet med det bedste fra begge verdener.

Det skal du opleve i Tanzania og Zanzibar

Byer i Tanzania og på Zanzibar

Flere steder at opleve

Dar es Salaam
Den gamle hovedstad og velkendte havneby i Tanzania, indbyder til slentreture ved havnen og masser af kultur på byens museer og helt særlige udstillinger. 

Morogoro
Byen er det perfekte udgangspunkt til din safarioplevelse på Afrikas mest eftertraget Savanne, Selous. Du kan også tage en dukkert ved det smukke Kinole vandfald. 

Bukoba
Tag på en vidunderlig opdagelsesrejse i Minziro skovens frodige terræner, eller bliv fascineret af fortidens stammefolks abstrakte malerier ved Bwanji Rock Art.  

Lushoto
Tag på smukke vandreture og udforsk Usambara bjergkæden. Nyd den betagende natur, og tag en iskold dukkert under Soni vandfaldet. I Lushoto er omgivelserne fantastiske. 

Dodoma
Tanzanias hovedstad Dodoma har noget for alle. I området kan du komme tæt på afrikas dyreliv, lære mere om den arabiske kultur og dykke ned i byens fantastiske historie.

Mbeya
Oplev Mbeyas frodige landskab og tag på opdagelse ved byens særprægede naturområder. Se blandt andet den fantastiske naturskabte lavabro. 

Tanga
Helt ude på Afrikas østkyst kan du dykke ned i Galanos varme kilder. Byens vidunderlige historiske markeringer, vil være en oplevelse du aldrig glemmer. 

Moshi
Landsbyen i Kilimanjaro-bjergets nederste skråninger, byder på en helt særlig skitsering af Masai-kulturens mange aspekter, på en måde du næppe har kunnet forestille dig. 

Kigoma
Små fantastiske nationalparker, lokale og anderledes madoplevelser og historien om Dr. David Livingstone. Kigoma har det hele, og mere til endda.

Tabora
En ofte overset lille by, som med sin dyrkning af lækre råvarer, byder på alt det bedste fra det afrikanske køkken. Dr. Livingstone har desuden opholdt sig i denne by.

 

Rejsetyper i Tanzania og Zanzibar

Trekking i Tanzania

Tanzania kan prale med Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, med en højde på 5.895 meter. Toppen Uhuru Peak er én af de tre vulkantoppe bjergsiden rummer, hvor ingen af vulkanerne har været reelt aktive. Ved Kilimanjaro Nationalpark er der derfor forskellige muligheder for at trekke i området. Kom til tops af Kilimanjaro på en 7 dages udfordrende trekkingtur med overnatning i det fri.

Læs om trekkingrejser til Tanzania her

Populære dyr du kan opleve i Tanzania og Zanzibar

I Danmark er vores muligheder for at opleve de eksotiske dyr begrænsede. Vi kan observere dem gennem gitter eller ruder, men da får de slet ikke lov til, at udfolde sig, som de vilddyr de er. I Tanzania træder du ind på dyrenes territorium, og du må affinde dig med, at besøget vil være på deres præmisser. Netop fordi du på savannen befinder dig blandt dyrenes naturlige omgivelser, vil oplevelsen være en helt anden - og langt mere betagende.

Oplev flodheste, giraffer, geparder og løver på hjemmebane. Se gnuer og zebra på vildtvandring i samlet flok, eller bliv betaget af de neon-pinke flamingoer blandt hundredvis af andre fuglearter. Dyrelivet udfolder sig ikke kun til lands og i luften. besøger du Zanzibar er der et hav af snorkle- og dykkermuligheder at finde. Det indiske Ocean gemmer på et utal af farverige fisk, havskildpadder, delfiner, pilrokker, moræner, blæksprutter og meget mere.

Mere information om Tanzania

Læs mere om Tanzanias hovedstad Klima i Tanzania og Zanzibar

Lodges og hoteller i Tanzania

Hoteller på Zanzibar