Antal dage: 6
Priser fra: 10.998,-
Rejseform: Grupperejse
Næste rejse: 07-09/19

Se priser & book

Yoga- og kulturrejse til eventyrlige Marrakesh

1001 Nats Eventyr og forkælelse for alle sanser – 6 dage.
- Med yogaunderviser Charlotte Farup Ohrt og antropolog Lise Kloch


 • Velkomst med myntete og frokost
 • Gåtur i souk’en (basargaderne)
 • Aftenyoga
 • Aftentur til Djema el Fna

 Vi rejser fra København tidligt om morgenen og flyver direkte til Marrakesh i Marokko. Efter ankomsten mødes vi på terrassen, hvor Charlotte og Lise byder velkommen og inviterer på en dejlig marrokansk frokost og en kop aromatisk myntete. 

Efterfølgende går vi sammen på opdagelse i Marrakesh, der med sine snirklede basargader, fine gårdhaver og smukke haveanlæg er indbegrebet af 1001 Nats Eventyr. Vi går en tur gennem souk’en (basarområdet), hvor der kan shoppes alt fra skønne lanterner og tæpper til krydderier og farvestrålende keramik. 

Vi mødes igen til aftenyoga. Efterfølgende går vi en tur ned på den centrale plads, Djema el Fna, der hver aften forvandler sig til et kæmpe udendørs marked med gøgl, slangetæmmere og hundredvis af interimistiske madboder, der serverer lækre juices og eksotiske specialiteter.

Herefter spiser vi middag sammen for de, som har lyst.

Frokost er inkluderet 

Marrakesh, velkomst og gåtur i soukhen samt aftenyoga
 • Yves Saint Laurents have 
 • Frokost i kvindeorganisation
 • Morgen- og aftenyoga

Efter morgenyoga og morgenmad går turen til Marrakesh’ nye, franske bydel (Ville Nouvelle). Bydelens brede boulevarder og moderne arkitektur står i skærende kontrast til medinaens snævre gader og spraglede gadeliv. Vi besøger den smukke Majorelle-have også kaldet Yves Saint Laurents have. Haven blev grundlagt i 1922, og som fra 1980 blev drevet af den franske modedesigner Yves Saint Laurent. En ikonisk blåmalet villa udgør et fantastisk bagtæppe til havens mange kaktusser, palmer og ceriserøde bougainvilleaer. Vi går en tur i haven og har du lyst, kan du kigge indenfor i det lille museum, der rummer en fin samling af berbisk kunsthåndværk.

Der venter os en ganske særlig oplevelse, når vi efterfølgende besøger organisationen Amal, der hjælper udsatte kvinder i Marokko. Kvinderne bliver trænet i at lave mad og drive restaurant, så de kan klare sig selv økonomisk. Og vi bliver inviteret med til bords! Vi skal nemlig spise vores frokost her i organisationen og nyde kvindernes dejlige, hjemmelavede mad. Samtidig bliver vi klogere på kvinders levevilkår i Marokko og hører om, hvilke udfordringer, kvinderne står over for i deres hverdag.

Marokkanske kvinder er i dag juridisk sikret på mange områder og har ret til forældremyndighed, arv, skilsmisse, ejendomsret. Der er forbud mod børneægteskaber, og lavalderen for ægteskaber er 18 år. Men der er stadig meget langt til ligestilling, og der er mange mangler lovgivningsmæssigt. Heldigvis har Marokko et stærkt civilsamfund, hvor organisationer som Amal hjælper de mange kvinder, som kæmper for den daglige overlevelse og retten til personlig frihed.


Resten af dagen er på egen hånd, indtil vi mødes igen til aftenyoga. Efterfølgende snupper vi en sundowner på en af byens smukke udsigtsterrasser og spiser middag sammen (for dem, som har lyst).

 

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 2
 • Bahia-paladset
 • Madmarkeder og værkstedsbesøg
 • Morgen- og aftenyoga

Efter morgenyoga og morgenmad besøger vi Bahia-paladset, som imponerer med sine smukke mosaikker, og elegante gårdanlæg. Paladset ligger i en oase af træer og blomster og er et dejligt åndehul i den livlige by.

Efterfølgende går vi på opdagelse på et lokalt madmarked, hvor der sælges alt fra safran, oliven og saltede citroner til levende perlehøns og aromatisk orangeblomstvand. Vi kigger også forbi et værksted, hvor der laves lokal keramik. Der er nogle timer på egen hånd indtil, vi mødes til aftenyoga.

Om aftenen er der mulighed for at deltage i et madlavningskursus, hvor du kan lærer, hvordan man laver marokkanske klassikere som tajine og couscous.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 3
 • Forkælelsesdag på Hotel Mamounia (tilkøb, ca. 1190 DKK)
 • Udfluft til Atlasbjergene (tilkøb)
 • Morgen - og aftenyoga

Efter morgenyoga og morgenmad tager Charlotte jer med til spa og -forkælelsesdag på Hotel Mamounia. Det er ét af Marokkos mest luksuriøse hoteller, så du kan godt glæde dig til en hel dag med forkælelse for krop og sanser. Der skal tilkøbes et dagspas, der giver adgang til hotellets spa- hamam, fitness-område og til den skønne have og pool. Herudover er en massage samt frokost inkluderet. Diverse yderligere spa-behandlinger, massage, pedicure mm skal bookes separat.

Vil du hellere bruge tiden i Marrakeshs basargader eller tage på en dagsudflugt til Atlasbjergene, er der også mulighed for det.

Der er aftenyoga og for dem som har lyst, mødes vi om aftenen og spiser middag sammen.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 4
 • Tid til shopping på Marrakesh farverige markeder og basargader
 • Morgenyoga

Vi mødes til morgenyoga og herefter er resten af dagen afsat til aktiviteter på egen hånd. Om aftenen spiser vi middag sammen et dejligt sted og kører herfra til lufthavnen. Vi flyver fra Marrakesh kl. 23.55.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 5

Vi flyver uden stop til København, hvor vi lander kl. 05.50 med kufferten fuld af dejlige Marokko-oplevelser.

Dag 8
Afrejse
Pris
 
7. sep. 2019
10.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Marrakesh retur med Norwegian på økonomiklasse + 20 kg bagage
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transfers og transport i egen minibus med privatchauffør
 • Daglige yogalektioner ved certificeret yogaunderviser Charlotte Farup Ohrt
 • Dansk rejseleder - antropolog Lise Kloch
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på Riad Africa i Marrakech
 • Morgenmad
 • 2 x frokost
 • Udflugte rog entreer som beskrevet i programmet
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Forkælelsesdag på La Mamounia i Marrakesh
Forkælelsesdag på La Mamounia i Marrakesh
Pris fra 1.650 kr./person
Dagudflugt til Atlasbjergene
Dagsudflugt til Atlasbjergene
Pris fra 750 kr./person
Hotel Riad Africa i Marrakesh
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 1.150 kr./person
Praktisk information

Type: Yoga- og kulturrundrejse i gruppe med dansk underviser og dansk rejseleder

Max. antal deltagere: 16

Afrejse: København

Vejret: Marrakech

 

Yoga i Marrakech
På rejsen laver vi yoga to gange dagligt. Hver morgen hilser vi solen velkommen, inden det bliver for varmt. Kroppen varmes op med solhilsner, stræk og styrkeøvelser med fokus på core, arme og ryg.

Aftenyogaen er mere blid flow-yoga, hvor vi slutter af med 20 minutters Yin-yoga, der blødgør helt ned i bindevævet og løsner op for spændinger og spændte led. 
Charlotte underviser jer i Vinyasa Power Yoga, der er styrkende og smidiggørende for muskler og led. Alle kan deltage – uanset niveau – også selvom man aldrig har prøvet yoga før. Charlotte tilrettelægger yogaøvelserne, så det passer til alle kroppe og tager hensyn til eventuelle skader og skavanker.

 

Charlotte Farup Ohrt

Charlotte er certificeret 200-RYTT Yogainstruktør fra Ayur Yoga Eco Ashram i Mysore, Indien. I dag underviser hun i Vinyasa Power Yoga hos Hot Yoga Denmark Studio i Lyngby.

Læs mere om Charlotte og hendes yogabaggrund her: www.charlotteblog.dk

 

Lise Kloch
Lise er uddannet antropolog og har et stort kendskab til marokkansk kultur og samfund. Lise har gennem mange år arrangeret specialrejser til Asien og Marokko, heriblandt yogarejser. Lise vil undervejs på rejsen fortælle jer om Marokko og tage jer med på eventyr i Marrakeshs eventyrlige verden af basargader, paladser, markeder, eksotiske restauranter og vidunderlige tagterrassecafeer. Læs mere om Lise her: https://www.kiplingtravel.dk/om-kipling-travel/ansatte/lise-kloch

 

 

Måltider
Rejsens pris inkluderer morgenmad alle dage. Desuden er velkomstfrokost dag 1 og frokost i kvindeorganisationen Amal dag 2 er inkluderet. De øvrige måltider er ikke inkluderet. Charlotte og Lise arrangerer hver dag fællesspisning til frokost og aftensmad for de, som har lyst. De har håndplukket en række restauranter, men der bliver også plads til at improvisere. Vil du hellere ud at spise på egen hånd, er du også meget velkommen til det.

 

Udflugter og aktiviteter
Vi har lagt en række skønne aktiviteter ind i programmet, men der er stadig plads til, at du kan gøre ting på egen hånd, og til at du kan slappe af og forkæle dig selv med massage eller spa-behandlinger. Du er også velkommen til at springe udflugterne over og bruge opholdet på at komme helt ned i gear.

 

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. dec. 2019 kl. 19:30

Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik