Sisse Budolfsen

Sisse Budolfsen

Sisse Budolfsen er uddannet i konfliktløsning og post-konflikt genopbygning ved York University i England, og har rejst i det meste af verden, lige fra ophold i palæstinensiske flygtningelejre i Libanon og på Vestbredden, til små bydger i Grønland og nomadebefolkninger i det vestlige Tibet, og hun har sejlet med Nordkaperen rundt i Arafura havet, ved Østtimors kyster.

Sisse har tidligere boet i Australien og England, men hvad som fylder noget helt særligt i Sisse's hjerte er Nepal, som Sisse har et dybdegående kendskab til, og hvor hun har boet over længere perioder i løbet af de sidste 8 år. Her studerede hun buddhistisk filosofi og tibetansk sprog på et buddhistisk kloster i Kathmandu, og har efterfølgende arbejdet med genopbygning i Nepal.

Sisse er idag bosat i Kathmandu og arbejder som projektudvikler indenfor konfliktløsning og forsoningsarbejde i Nepal, og rundt i verden. Sisse's rejser med Kipling er specialiseret omkring Nepal, Tibet og Himalaya området, men også i resten af verden.Kommende rejser med Sisse Budolfsen