Vores kursusledere

Med dansk ekspert kursusleder på malerejserne

Kom med professionel, dansk kunstner som kursusleder på kunstrejse. Sammen med Kunstskolen Kreativt Netværk arrangerer vi kunstrejser med professionelle kunstnere som kursusledere.
Kursuslederen er derfor ikke traditionel rejseleder, hvorfor du i højere grad forventes at være selvhjulpen i forbindelse med selve rejsen, udflugter etc., selvfølgelig under trygge rammer sammen med den øvrige gruppe.

Kursuslederens opgave er at give dig den gode oplevelse det er at arbejde med kunsten på rejsen, og opleve at din kunst rykker til et nyt niveau undervejs. Se mere om kursusledernes arbejde nederst

Kursuslederne er ikke traditionelle rejseledere og skulle du mod forventning være utilfreds med noget under opholdet, opfordrer vi til at du i første omgang selv forsøger at afhjælpe problemet med det lokale personale.

Dermed kan kursuslederen holde fokus på at gennemføre et godt og intensivt kursus for hele holdet. Løses problemet ikke, er det vigtigt at du kontakter Kipling Travel samt Kreativt Netværk så hurtigt som muligt så vi sammen kan få løst eventuelle problemer. 

Glæd dig til en rejse med højt niveau, masser af oplevelser og et stærkt kursuselement med Kreativt Netværk og Kipling Travel.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik