Rajan Kunz Sakaria

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent

Efter endt high-school ophold i den lille by, Bordertown i South Australia fik jeg mod på at se og opleve Verden. Første tur var som 18-årig med Greyhound busserne på tværs af USA & Canada. Siden røg børneopsparingen på en længere rejse til Caribien. Startede med at rejse i Sydamerika i slut 90'erne med landene Peru, Brasilien, Venezuela og Argentina, der gik lige i hjertet!

Har arbejdet professionelt med rejser i 25 år med alt fra High End rejser i privat fly til mere simple rejser i Klodens fjerneste egne. Har været lidt udenfor den almindelige rejsebureauverden og få nogle store indtryk:

Er første dansker der kom sejlende til Nordpolen. Har sammenlagt boet i Rio de Janeiros største favela - Rocinha i 4 måneder, været udsendt som tolkekoordinator med den internationale koalitionsstyrke ISAF 11 i Helnan - Afghanistan, arbejdet på en lille isbrydermed rejsende til/fra Antarktis samt Falklandsøerne og Sydgeorgien.

Elsker at formidle rejser, videregive oplevelser, rejseerfaringer og naturligvis sammensætte kunders rejser og sørger for deres drømme bliver indfriet.

Rajan har været i rejsebranchen i 25 år med en fortid i flere af Danmarks bedste specialrejsebureauer og er bl.a. specialist i rejser til Sydamerika

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik