Fiskerejser

Fiskerejse - få unikke oplevelser med Kipling Travel

Rejs med Kipling Travel til alverdens dybe vande og få en enestående fiske-oplevelse

Velkommen til Kipling Travels fiskerejser rundt omkring i verden. Vores ret vide udbud af fiskerejser på alverdens dybe vande er begrundet i vores mangeårige erfaring, hvor vi selvfølgelig mener, at vi kan tilføre spændende nyheder til markedet. Som på alle vore rejser, derved også på fiskerejserne, arbejder vi ud fra vores koncept om at finde en ”Kipling-tvist” på vore rejser. Det er her vi skal skille os ud fra mængden og tilføre rejserne noget som ikke blot er mainstream. Du kan læse nærmere om vores forskellige former for fiskerejser i nedenstående afsnit.

Du kan læse nærmere under de specifikke fiskerejser og vores kommende afrejser i kalenderen neden for - og se også vores blog her 

 

Rejser
Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Fiskerejse

Hos Kipling Travel har vi mange forskellige former for fiskerejse. Man kan både tage på fisketur til det kolde nord eller vælge nogle mere eksotiske destinationer. Ligeledes kan man vælge mellem om man har lyst til at gå på opdagelse i de dybe hav eller i spændende floder. Alt i alt er der mange forskellige former for fiskerejse, såldes kan man finde den, der er mest ideel til ens behov og ønsker.

 

Havfiskeri

Hos Kipling Travel har vi en passion for havfiskeri. Vi har en ambition om at besøge alle de bedste havfiskepladser i Nordeuropa samt USA, og vi søger kun de allerbedste både, guider og pladser. Det betyder, at vi ikke altid er billigst, men kvalitet koster og for os er kvaliteten et mål i sig selv. Man kan aldrig garantere fangster, men vi kan altid garantere, at vi har gjort vores ypperste. I disse år er der stort fokus på Nordnorge, men vi vil også prøve at skabe lidt opmærksomhed på andre spændende destinationer.

 

Trondheimsfjorden

På en fiskerejse i Trondheimsfjorden har man glimrende muligheder for at fange en rigtig stor lange, og der bliver hvert år set langer på over 30 kg. Der er dog også muligheder for at få mange andre arter på krogen såsom helleflynder, sej, lubbe, torsk, kuller, havkat og lidt mere specielle arter såsom berggylte, blåstak, sømrokker, rødfisk og glashvar. Man kan også fiske efter arter som lever på helt dybt vand, som store rokker, brosmer og endda grønlandshajer. Det er et yderst interessant sted at fiske, som burde kunne vække de fleste fiskeres nysgerrighed.

 

Wales

En fiskerejse til Wales kan enten byde på fiskeri efter hajer som blåhajen, sildehajen, gråhajen og endda makohajen, eller man kan fiske efter en masse andre arter. Det er ikke unormalt, at man fanger mere end ti forskellige arter på en enkelt dag. Fisker man efter hajer, skal man langt ud i Atlanterhavet, mens artsfiskeri som regel vil foregå i Bristol Channel, der med sikkerhed leverer artsfiskeri i verdensklasse. Således vil ens interesse påvirke, hvordan den enlige fiskerejse vil forløbe.

 

USA - Cape Cod

Ud for Massachusetts i USA bliver der hvert år fanget blå-finnede tun på over 1000 pund, og har man et ønske om at fange sådan en, findes der ikke mange bedre områder i verden at tage til. Udover tun, byder området også på hajer som mako- og rævehajen og striped bass og bluefish. Et utrolig godt fiskeområde som helt sikkert vil give nogle unikke fiskeoplevelser. Yderligere er det et utrolig smukt område, men en natur i særklasse.

 

Flodfiskeri i River Ebro

Vil man have flodfiskeri i verdensklasse, så skal man tage med Kipling Travel til Ebro floden i Spanien. Her kan man fange store karper og tunge maller, som kan veje over 100 kg, og dermed kvalificerer sig som et ægte flodmonster. Det primære mål for en fiskerejse til Ebro er mallerne, som typisk vejer mellem 20 og 60 kg, dog med en rimelig chance for, at de vejer endnu mere. Det andet mål er karper, som der findes rigtig mange af i floden. Det er rent faktisk næsten nemmere at fange én på over 10 kg end under. En rejse til River Ebro med Kipling Travel er helt sikkert garant for en fed fiskeoplevelse, som man sent vil glemme.

 

Eksotiske fiskerejser

Det varme vand sydpå har altid tiltrukket danske lystfiskere og det med god grund. Fiskene i tropisk vand kan have en ufattelig styrke og være utroligt smukke. Hos Kipling Travel vil vi fokusere på de lidt mere specielle destinationer og udbyde nogle få, men helt unikke ture. Hvad der gør disse ture helt specielle er, at vi selv brænder for den enkelte tur, og at vores lokale samarbejdspartnere er nøje udvalgt.

Læs her om nogle af de forskellige destinationer for vores eksotiske fiskerejser, og hvad du kan forvente.

Florida
En fiskerejse til Florida vil byde på fiskeri i Den Mexicanske Golf, hvor der skal fiskes efter goliath grouper, tarpon, amberjacks samt en masse forskellige hajer såsom bullshark, lemonshark, nurseshark, nightshark, spinnershark, blacktip og sågar en hammerhaj. Man kommer også en tur forbi det kendte Everglades, hvor man kan fange bass, garfish, bowfin og diverse andre ferskvandsfisk. Det er en helt fantastisk oplevelse, som ikke kan sammenlignes med nogen af de fiskeoplevelser, som man kan få hjemme i Danmark.

Gran Canaria
Europas mest eksotiske fiskeri-destination kan man finde ved Gran Canaria. Ved Gran Canaria fisker man efter mange sjove arter såsom moræner, oilfish, wahoo og rokker. Man vil både have mulighed for at trolle, kaste og fiske med agn. Alle dage foregår fra båden Blue Marlin, hvor der det meste af tiden fiskes med agn, da dette er med til at øge chancerne for at fange de sjove arter. Rejselederen har stor erfaring med fiskeri og kan derfor hjælpe med at beslutte, hvordan der skal fiskes, og dermed være med til at skabe den mest ideelle fiskerejse.

Sydafrika
En fiskerejse i Sydafrika med Kipling Travel er rent faktisk meget mere end bare end fiskerejse. Man kommer også til at opleve en masse andre ting, som dette fantastiske land har at byde på. Det er dog fiskeriet, der er i højsædet. I Sydafrika taler vi virkelig om alsidigt fiskeri, som både inkluderer offshore fiskeri, inshore fiskeri og reef fiskeri. Ved offshore fiskeri er det især tunfisk, der bliver fisket efter, hvor man kan fange både albacore tun, skipjack tun og gulfinnet tun. Ved inshore fiskeri er det især cape snoek og yellowtail, som man fisker efter. Reef fiskeri byder på rigtig mange forskellige arter såsom cape salmon, stumpnose, kabeljou, massbanker, hottentot, rokker, hajer og mange flere. Kort sagt er fiskeri i Sydafrika en helt ny oplevelse, som man sent vil glemme.

Mexico
En fiskerejse til Mexico kommer til at foregå i Sian Ka’an naturreservatet på den mexicanske Yucatan halvø. Der er et utrolig dejligt klima i Caribien og rigtig gode muligheder for fiskeri. Der vil primært være tale om fluefiskeri, og der er muligheder for at fange fisk såsom bonefish, tarpon, permit, barracuda, snook og en lang række andre fisk. Mexico er et fascinerende land, hvilket kun gør det endnu mere interessant at tilbringe sin fiskerejse i.

Kamchatka
En fiskerejse til Kamchatka halvøen i Russisk fjernøsten byder på en meget vild natur på den anden side af jorden i Opala floden. Det er en vaskeægte vildmarkstur, som er udfordrende for både fysik og komfort, da man skal rafte ned ad floden og bo i telt undervejs. Der vil især blive fokuseret på fiskeri efter steelhead, da der er en høj bestand i netop Opala floden. Desuden er der fem forskellige laksearter, som er kongelaks, sølvlaks, pinklaks, sockeye og chum. Af andre fiskearter i Opala floden kan nævnes fjeldørred og stalling. En fiskerejse til Kamchatka halvøen tilbyder en anderledes og yderst spændende form for fiskerejse, som bestemt kan anbefales til den eventyrslystne.

 

Mange forskellige muligheder for en unik fiskerejse

Som det fremgår, er der mange forskellige muligheder for at få en unik fiskerejse med Kipling Travel. En fiskerejse med Kipling Travel vil ikke være som nogen andre fiskerejser, du kan tage på, da vi altid prøver at tilføre unikke tiltag, som man ikke kan få andre steder. Vores fiskerejser er til dig, der har en passion for fiskeri samtidig med at du elsker at rejse og opleve nye ting. Kipling Travels fiskerejser er lidt udover det sædvanlige.