Ring til vore rejseeksperter på 47 16 12 20
 • bg
 • bg

Tanzania safari og Zanzibar badeferie

Tanzania supertilbud - Afrika safarirejse og Zanzibar rejsetilbud

Velkommen til en safarirejse til Afrikas bedste nationalparker med optimale muligheder for at opleve storvildtet i Tanzania. Vi har på denne Afrika-safari fem fantastiske dage i Tanzanias bedste nationalparker med Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro og heraf to nætter på Serengeti - måske verdens bedste safariområde. Efter safarirejsen flyver vi Zanzibars vidunderlige strande.

 • Stor safari i 4 af Afrikas allerbedste nationalparker - kom helt tæt på dyrene
 • To nætter på savannen i Serengeti, måske verdens allerbedste safariområde
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krater samt Lake Manyara og Tarangire
 • Nyd godt af vores mangeårige, store safari erfaring - fra start til slut
 • Meget kompetente engelsktalende safariguider, aldrig over 7 i safaribilen
 • Zanzibars skønne strande på nordvestkysten uden tidevandsproblemer
Tanzania - Safari og Zanzibar rejse - Tanzania safari rejse, Afrikasafari med Kipling Travel

Rejsen dag-for-dag:
  1. dag: Fly København mod Kilimanjaro, Tanzania
  2. dag: Ankomst og oplevelser i Moshi ved Kilimanjaros fod
  3. dag: Safari i Tarangire med  floder og baobabtræer. Highview safarihotel
  4. dag: Safari i Ngorongoro og Serengeti, fantastisk safari. Serengeti Wild Camp
  5. dag: Serengetis savanne, måske verdens bedste safari. Serengeti Wild Camp
  6. dag: Safari gennem Serengeti, over Ngorongoro Krateret til Karatu og Highview
  7. dag: Safari i Lake Manyara i Great Rift Valley. Arusha og fly til Zanzibar  
  8. dag: Zanzibar badeferie på nordkysten ved Nungwi stranden og Langi Langi  
  9. dag: Zanzibar badeferie, Nungwi stranden og Langi Langi 
10. dag: Zanzibar badeferie, Nungwi stranden og Langi Langi
11. dag: Zanzibar badeferie, Nungwi stranden og Langi Langi
12. dag: Zanzibar badeferie, Nungwi stranden og Langi Langi
13. dag: Fra stranden til pittoreske Stonetown, 1001 nats oplevelser
14. dag: Stonetown og fly til København
15. dag: Ankomst til København
 
Praktisk info:
Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)
Type: Safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Zanzibar zanzibar badeferie og strande, Kipling Travel

1. dag: Afrejse mod Afrika og Kilimanjaro i Tanzania
Vi flyver mod Kilimanjaro, hvor vi ankommer næste morgen. Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania begynder.
Mad på flyrejsen er inkluderet.

2. dag: Ankomst til Moshi
Ved ankomsten til lufthavnen i Tanzania bliver vi mødt af vores samarbejdspartner, der står klar med et Kipling Travel skilt. Vi kører til Hotel Springland i Moshi, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg. Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet, eller tage en tur til Moshi, der er en herlig by med masser af lokale butikker og små markeder. Moshi er centrum for en af Tanzanias store kafferegioner, og og hjemsted for en hel del uddannelsesinstitutioner.
Overnatning på Hotel Springlands.

Zebra - klassisk safarirejser i Tanzania

3. dag: Safari. Tarangire Nationalpark og Karatu
I dag tager vi fat på safarioplevelserne. En safari i Tanzania er et helt unikt møde med alle de dyr, som man ellers kun kender fra zoologisk have og National Geographic, og det er unægtelig en anden oplevelse at være ude i de autentiske omgivelser med en Tanzania safari. Sanseapparatet er tændt på en safari, hvor vi får alle de spændende, eksotiske lyde og dufte med. Om aftenen og natten vil vi formentlig kunne høre vildtet på savannen, og så kan I ellers gætte på, hvilke dyr mon giver lyd fra sig. At være helt ude i denne vilde verden, hvor dyrelugtene rammer næseborene, er et sandt eventyr. Sansebombardementet har det desuden med at lagre sig i hukommelsen, således at når vi næste gang bliver mødt af et strejf af elefant i zoo, vil vi fluks være tilbage på vores eventyr på savannen. På den allerførste dag af vores Tanzania safari er ethvert dyr er spændende - senere er der nemlig "risiko" for at blive en anelse blasert og mest være interesseret i de store katte eller et næsehorn. Der vil sikkert hurtigt gå sport i at spotte de dyr, der har det med at gemme sig. Måske er I heldige at se "The Big Five" (næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard) på jeres safari i Tanzania, men der udstedes ingen garantier.

Vi kører mod masaiernes land og Tarangire National Park, der ligger smukt centreret omkring Tarangire floden. Området består primært af savanne bevokset med tornebuske og med skærmakacier og baobabtræer – indbegrebet af Østafrika, men også med indslag af tættere skov, der er et paradis for alt levende!

Løve i Ngorongoro - dyrenes konge med Kipling Travel

Man kan benævne Tarangire som et ”alternativt Serengeti”. I tørtidens sidste del (august-oktober) samles enorme flokke af zebraer, gnuer og elefanter for at drikke langs floden på et tidspunkt, hvor vildtrigdommen er mindst i Serengeti. Især elefanter ser man på særdeles fint hold, ofte i store flokke. Man kan lige pludselig føle sig meget lille siddende der i safaribilen, når man møder de kæmpemæssige elefanter. Og skulle en af dem træde et skridt frem mod bilen og diskret løfte ørerne, er det et klart signal om, at man lige skal holde lidt mere afstand. På den måde er elefanterne ganske gode til at kommunikere på en høflig måde. Også resten af året er mængden af slettevildt imponerende. Fuglefaunaen er mest ødsel fra oktober til maj. Strudse spankulerer adstadigt omkring mellem vildtet, og skovene rummer flere arter af næsehornsfugle – den endemiske gulskuldrede dværgpapegøje og solfugle. Langs floden ses den særegne, enorme overdækkede rede fra hammerhovedhejren.

Efter vores Tanzania safari kører vi til safarihotellet Highview, som ligger nær landsbyen Karatu i Ngorongoros omegn.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Giraffer i Tanzania

4. dag: Ngorongoro safari,
mulighed for besøg i Masai landsby
I dag kører vi på game drive nede i verdens måske mest berømte vildtreservat Ngorongoro krateret – et usandsynligt smukt sted. Udsigten oppe fra kraterkanten er spektakulær; En grøn og frodig krans omslutter dalen, og den runde, grønne kulisse står smukt til en blå himmel. For 2,5 millioner år siden var Ngorongoro et vulkansk bjerg, men vulkanen eksploderede og kollapsede og skabte derved verdens største intakte caldera (kraterkant). Kraterbunden er stort set cirkelrund og er 260 km2. Det er et vidtstrakt fladt område med græssavanne, skov og den flotte Makat-sø med tusinder af flamingoer. Her lever omkring 20.000 pattedyr inden for calderaen. Vi ser med det samme bøfler, zebraer og klippespringere, gazeller og forskellige antiloper på denne smukke safari i Tanzania. Desuden er der stor sandsynlighed for at se elefant, næsehorn, den sjældne plettede hyæne, sjakal, løve, vortesvin og gnuer. Man kan være heldig at se leopard. Giraffer ser vi ikke hernede, med deres lange ben er de simpelthen ikke i stand til at forcere de stejle kratervægge.

Gnuer på Serengeti - den store vildtvandring

Vi fortsætter ind i et af verdens bedste områder for Tanzania safari og kører op ad den stejle vestvæg til det frodige, grønne og meget smukke Mbulu-plateau. Efter en lang køretur når vi ud på Serengetis mægtige savanne og Serengeti Wildcamp eller Ikoma Wildcamp. At overnatte i en klassisk safaricamp (telte på 14 m2 med senge, bad og toilet) er formentlig den ultimative safarioplevelse. Igen er det sanserne, der bliver ramt; Når vi falder i søvn ude på savannen, er det til en lydkulisse, der kan byde på diverse hyl og brøl. Overnatningen i telt bidrager til en følelse af at være placeret midt ude i det afrikanske slettelandskab.

Denne dag er der mulighed for at tilkøbe et besøg i en masai-landsby, hvor vi hører om, hvordan det stolte folk prøver at bevare deres oprindelige kultur og skikke, mens de samtidig må tilpasse sig udviklingen i det omgivende samfund. Masaiernes smukke røde klæder og farvede perler giver modspil til danskernes ofte mindre farvestrålende udtryk, og besøget giver os et spændende indblik i en meget anderledes kultur. Masaierne har samtidig mulighed for at tjene lidt på turismen i deres eget land. Nogle gange bor de ikke fast i landsbyen, men benytter den til at vise deres unikke levevis frem. Dette er også medvirkende til at beskytte masaiernes kultur, idet de bibeholder en privatsfære. Ser vi drenge, hvis ansigter er malet med karakteristiske hvide mønstre, betyder det, at de har nået  voksenalderen – med alt hvad det indebærer for en masai-dreng.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Flodhesteunge - Tanzania safari med Kipling Travel

5. dag: Safari i Serengeti
Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier. Årligt begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte disneyfilm.

Løver på Serengetis store savanne

Vi har gudskelov god tid  på den mægtige savanne og Serengeti slette. Dyrelivet og de store vidder gør, at vi altid oplever noget nyt. Ikke to game drives er ens her i Afrikas vel nok bedste safariområde. Måske er I endda heldige at opleve de taktiske løver, der samarbejder ved at indtage forskellige strategiske positioner, så de kan få held med at nedlægge deres bytte. Det er utrolig spændende at se deres formation; de forsøger at skjule sig i græsset og bevæger sig langsomt ind på deres offer – indtil jagten for alvor sætter ind. Hvis vi overværer et drab, kan det være en barsk oplevelse – rollerne kan dog hurtigt byttes om. Løverne bliver sommetider jaget væk af en flok bøfler, når de er kommet lidt for tæt på en lidt for stor flok. Skægt er det at se, at katten efter musen også kan vendes på hovedet.

I den korte tørtid i december-februar findes flokkene i Serengetis sydlige del, hvor de har kælvet. Når græsset efterhånden visner og er ”gnavet til bunds” af de store mængder dyr, vandrer skarerne i maj til september mod nord – gamle og unge i én enorm karavane på en rejse fyldt med farer! Denne overflod af føde følges af Serengetis mange løver samt af geparder, der udnytter vidderne til ekstremt hurtigt sprint for at fange byttet. De sidste rester af ådslerne er hurtigt borte, når hyæner, sjakaler, gribbe og ørne har været på færde. Også leopard er almindelig her, men langt sværere at se – det sker dog oftere end andre steder i Afrika, at den plettede kat opdages som en lang hale, der hænger ned fra et træ. En ekstra bonus er de 535 arter fugle, som lever her, og som er opført på områdets liste. Et er at se denne ufattelige vildtvandring på fjernsynet, noget helt andet at opleve dette bevægende eventyr udfolde sig for øjnene af en. Ingen forlader Serengeti og denne safari upåvirket.
Overnatning på Wild Camp.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Afrikansl fiskeørn med Kipling Travel

6. dag: Safari i Serengeti og Karatu
Vi forlader langsomt Serengeti på smukkeste vis, med et langt flot safari game drive tværs gennem Serengeti og Ndutu-området. Herfra stiger vi op på Ngorongoros kraterkant til Karatu og Highview, hvor vi har eftermiddagen fri (her kan evt. opgraderes til at bo i den lækre Ngorongoro Wild Camp sidste nat – se nederst på siden).
Overnatning på safarihotellet Highview.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Leopard i Ngorongoro

7. dag: Safari i Lake Manyara – fly til Zanzibar og badeferie
Vi har en lang dag foran os og står derfor tidligt op, tjekker ud og tager bagagen med. Vi skal på en flot, dog relativ kort, safari i Lake Manyara Nationalpark.

Lake Manyara er et enestående reservat på 330 km2. Med Great Rift Valley væggen som dramatisk kulisse findes ved den lavvandede sø enorme kolonier af skovstorke og pelikaner, mens store flokke af flamingoer farver søbredderne lyserøde. Bedst kendt er Lake Manyara dog for sine træklatrende løver – en meget anderledes oplevelse end de passivt hvilende flokke, man ser andetsteds. Desuden har søen en meget stor bestand af flodheste. Lake Manyara omgives af frodig skovsavanne med et væld af fugle. Området er beskrevet af flere forfattere, blandt andet i Hemingways "Afrikas Grønne Bjerge".

Tanzania - Safari og Zanzibar rejse

Efter nogle fantastiske safaridage med oplevelser i både Tarangire, Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara, er du garanteret gode og smukke minder om din safari i Tanzania for livet! Nu kører vi til lufthavnen ved Arusha eller Kilimanjaro og flyver den korte, smukke tur til Zanzibar. 

Zanzibar er et strandparadis af format – men øen byder på meget mere end kridhvidt sand og turkisblåt vand. Det er et frontalangreb på alle sanser, det er spændende og dybt eksotisk – og den tidligere slaveø og nuværende krydderiø byder jer velkommen på bedste vis. Swahili er det officielle sprog i Tanzania, men på Zanzibar tales den normgivende udgave af sproget, så her findes altså den oprindelige version. Det kan anbefales at lære sig et par af de mest almindelige hilsner, I får simpelthen så meget igen, når I forsøger jer på lokalsproget. Fra lufthavnen kører vi godt et par timer til nordvestkysten, hvor vi ikke er generet af tidevandsproblematikken, som det er tilfældet på østkysten, hvor der dagligt i lange periode ikke kan bades! Så uden tidevandsproblemer på nordvestkysten, og med muligheden for at spise adskillige dejlige steder, er vi nok på Zanzibars mest attraktive strand.

Langi Langi ved havet - her swimmingpoolen

Vi skal bo på dejlige Langi Langi Beach Hotel, flot bygget udover havet i midten af Nungwi. Hotellet ligger direkte ud til og over stranden og har en dejlig have med swimmingpool. Vi har samarbejdet med Langi Langi gennem mange år og står på rigtig god fod med familien, som driver dette hyggelige hotel. Der er en lille strand neden for Langi og flere skønne strande inde i Nungwi. Vandet er usandsynlig smukt og sandet så hvidt, at man må knibe øjnene sammen for ikke at blive blændet – så solbriller er et kærkomment hjælpemiddel på disse kanter. I livlige, hyggelige Nungwi samt på Kendwa stranden ved siden af, er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer.
Morgenmad og frokost inkluderet.

Langi Langi Zanzibar - badeferie på Zanzibar

8.-12. dag: Zanzibar badeferie på Langi Langi
Vi nyder livet ved stranden de næste dage. Skal der lidt afveksling til, er der masser af muligheder for at tage på udflugter, snorkle- og dykkerture. Prøv for eksempel en halvdagstur, hvor I får set, hvordan alle de forskellige krydderier, som vi normalt kun kender fra supermarkedet, bliver dyrket. Det er en meget spændende tur med en masse ”aha-oplevelser” og skønne duftindtryk. Her dyrkes vanille, nelliker, muskat, kanel, sort peber og en lang række forskellige frugter. Krydderierne er fine souvenirs at tage med hjem, og når vi ved juletid smider en kanelstang i gløggen, kan vi tænke tilbage på oplevelserne på Zanzibar. En sejltur ud til nogle af dykkeratollerne er også en dejlig oplevelse, som ofte inkluderer en picnic på stranden med friskfanget grillet fisk.
Overnatning på Langi Langi
Morgenmad inkluderet.

Zanzibar ren badeferie med Kipling Travel

13. dag: 1001 nats oplevelser i Stone Town
Måske når vi et sidste dyp, inden der er transfer til Stone Town, det gamle historiske centrum af Zanzibar by. Det er et herligt møde med et mix af indisk, østafrikansk og arabisk kultur, hvis kulisser er talrige bygninger fra kolonitiden i flotteste stil. Også kvindernes tildækkede påklædning, på trods af varmegraderne, vidner om øens muslimske kulturarv. Bedst fornemmes den intime atmosfære, når vi promenerer rundt i bymidtens snævre, hektiske labyrintagtige stræder, der straks leder tankerne 150 år tilbage i tiden. Man forventer næsten at møde Dr. Livingstone, som boede her i en periode i 1800-tallet. Hans breve kan man læse på det lokale museum – og hans hjerte ligger begravet under byens katedral. Den blev opført på stedet for det store slavemarked, hvor slaverne før udskibningen blev udsat for en fornedrende og horribel behandling. Fra havnen blev op til 60.000 slaver årligt udskibet, indtil handelen i 1873 blev indstillet (101 år efter slavehandlen i England hørte op). Nu om dage er slavefartøjerne afløst af de særegne arabiske dhows, der for fulde sejl fortsat sejler Det Indiske Ocean tyndt, eller ligger opankrede på byens skibsværft – et must for enhver maritimt interesseret.

Øjet fanger også de kunstfærdigt udskårne døre. Det var tidligere skik at opføre huset, efter at døren var monteret, ligesom de kunstfærdige mønstre ifølge Koranen sikrer en god indflydelse på huset. Der er både indisk og arabisk stil. I byen er der herlige navne som ”House of Wonder”, og det var her Freddie Mercury, Queens navnkundige forsanger blev født – og hans musikalske univers er som taget ud af Stone Town. Hver aften bliver der sat madboder op uden for House of Wonders. Her kan vi smage på grillet fisk og skaldyr, pandekager eller juice fra sukkerrør. At gå rundt blandt boderne og måske få sig en snack inden et større aftensmåltid er en hyggelig oplevelse. I øvrigt er fisk og skaldyr ikke det kulinariske indslag på Zanzibar. Den indiske befolkning har også sat præg på køkkenet, fx kan vi nyde grillet tandoorikylling, hvis kød er både krydret og saftigt. Zanzibars pittoreske Stone Town er en vaskeægte 1001 nats oplevelse!
Overnatning på Dhow Palace.
Morgenmad inkluderet.

Stown Town på Zanzibar, Kipling Travel

14. dag: Stone Town og afrejse
I har dagen i Stone Town, indtil der er afgang mod lufthavnen for hjemrejse.
Morgenmad inkluderet

15. dag: Ankomst
Efter 15 dejlige safari- og stranddage ankommer I til København.
Mad på flyrejsen er inkluderet.

_______________________________________________________________
Opgradering og tilkøb til safarituren og Zanzibar

Havudsigt på Langi Langi
Vi giver dig mulighed for at opgradere dit Gardenview værelse på Langi Langi Beach Resort til deres flotte Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet. En skøn hotelopgradering til en meget rimelig pris.
Tillæg for alle 5 nætter på Seaview værelse fra 1.280 kr. pr. person.

Langi Langi Seaview værelse -direkte havudsigt

_______________________________________________________________

Opgradering til Boutique hotellet Z-Hotel
Ønsker du en lidt mere luksuriøs badeferie, kan vi varmt anbefale Z Hotel ved Nungwi. Z Hotel er et dejligt boutique hotel direkte ud til stranden, hvor alle detaljer bare er i orden. Værelserne er små – men stilfuldt indrettet og alle Seaview værelser har privat balkon ud mod stranden. Her er frodige grønne planter og en lækker stor pool. Der er open-air cocktailbar og restaurant med dejlig udsigt over havet. Restauranten serverer hver aften en rigtig lækker menu, der spænder fra frisk seafood til mere afrikansk inspirerede retter. Alt i alt stedet til en super lækker badeferie.
Tillæg pr. person for 5 nætter i deluxe seaview værelse på Z-hotel: fra 2.880 kr.

Z Hotel Zanzibar - dejlig luksus i Ngunwi direkte ud til stranden

_______________________________________________________________

Klassisk safari camp ved Ngorongoro - Ngorongoro Wild Camp
Det er en oplagt mulighed at tage sidste nat på Ngorongoro Wild Camp, istedet for HighView Hotel, og få endnu en nat i "tented camp".
Ngorongoro Wild Camp ligger i selve Conservation Area med fantastisk udsigt over Lake Eyasi, hvor der stadig lever nomadiske folk, der jager med bue og pil. Ngorongoro Wild Camp ligger 15 minutters kørsel fra krateret og har 20 store telte, der alle står på pæle for at få optimal udsigt over det omkringliggende land. Teltene har gode senge, komfortabelt siddeområde og badeværelser.
Pris: fra 435,- pr person pr nat

Ngorongoro Wildl Camp

_______________________________________________________________

Ballonsafari - læs mere her
Fantastisk ballonsafari, hvor man flyver henover Serengetisletten. Det er en usædvanlig smuk og fantastisk oplevelse. Efter flyveturen er der champagnebrunch på Serengeti. Der skal bestilles i meget god tid, da ballonsafarierne ofte er udsolgt lang tid i forvejen. Vi må medgive, at prisen er høj, men oplevelsen endnu højere.
_______________________________________________________________

Fakta
– Tanzania tilbud – Safari og Zanzibar rejse
Der er et stærkt begrænset antal pladser, hvorfor der tilrådes hurtig bestilling. Safarien er en åben safari med op til 7 deltagere.
Det er mulighed for at forlænge safari og/eller Zanzibar ophold – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Safarirejse - game drive med Kipling Travel

Tanzaniakort, safarikort Tanzania Kipling Travel
 

Pris per person ved 2 rejsende:
Fra København:  
10/1-9/4 2015  22.780 kr.
10/4-23/6 2015 21.980 kr.
24/6-31/8 2015  24.280 kr.
1/9-25/10 2015 22.480 kr.
26/10-30/11 2015 21.980 kr.
1/12-10/12 2015 22.480 kr.
5/1-12/3 2016 22.480 kr.
   
Børn (2-11 år) fra: 14.480 kr.
   
Pris per person ved 4 rejsende:
Fra København:  
10/1-9/4 2015  20.980 kr.
10/4-23/6 2015 19.980 kr.
24/6-31/8 2015 22.380 kr.
1/9-25/10 2015 20.980 kr.
26/10-30/11 2015 19.980 kr.
1/12-10/12 2015 20.980 kr.
5/1-12/3 2016 20.980 kr.
   
Børn (2-11 år) fra: 14.480 kr.

Kontakt os vedrørende jule- og nytårspriser.
 
 
Inkluderet:
 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Arusha-Zanzibar-København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 5 dages safarirejse i safarijeep med skub-op tag til max 7 personer - 5 safaridage i 4 nationalparker
 • Al transport med chauffør og safariguide
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • 2 overnatning på Serengeti i canvastelte (Wild Camp) med privat bad og toilet
 • 2 overnatninger på safarihotel i delt dobbeltværelse
 • 1 overnatning på Hotel Springlands i Moshi
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 • 6 nætter på Zanzibar på Langi Langi Beach Resort i Garden View dobbeltværelse
 • 1 overnatning i Stone Town på Dhow Palace i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
 
Ikke inkluderet:
 • Fakturagebyr (145 kr. pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Betaling i Masai landsby (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Tilslutningsfly fra provinsen (kontakt os og hør nærmere) 
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

Kilimanjaro, safari i Tanzania og samt Zanzibar badeferie
At stå på toppen af Afrikas højeste bjerg er noget ganske særligt, vandringen er superb og de efterfølgende muligheder er i særklasse. Vi fortæller om de lette og hårdere ruter samt individuelle rejser med daglig afgang. Vil du på safari i Østafrika og opleve den store vildtvandring og noget nær verdens bedste safariruter og bade ved Zanzibars skønne strande, så tag med og hør dette foredrag.

Dato:   21. januar 2015 kl. 17:30
Sted:   Café Globen, Turensensgade 2B, København K
 
Dato:   03. marts 2015 kl. 17:30
Sted:   Café Globen, Turensensgade 2B, København K
     
Dato:   22. april 2015 kl. 19:30
Sted:   Café Globen, Turensensgade 2B, København K
Navn 
Adresse 
Post nr 
By 
Tlf nr 
E-mail 
Antal deltagere 
Dato* 
Hvor har du hørt om os: 
Tilmeld Kipling Travels nyhedsbrev: 
Tilsend Kipling Travels katalog: 
* Udfyldes med dato for informationsaftenen
Rejsedata
Afrejsedato 
Antal personer 
Jeg ønsker at rejse fra: (*) 
* Provinstilslutning kun mulig på nogle rejser.

Person oplysninger
Person 1: (Kontakt person)
For-, mellem- og efternavne: 
Adresse 
Post nr 
By 
E-mail (*
Telefon 
Person 2:
For-, mellem- og efternavne: 
Fødselsdato: 
Person 3:
For-, mellem- og efternavne: 
Fødselsdato: 
Person 4:
For-, mellem- og efternavne:  
Fødselsdato: 
Diverse
Valgfri besked: 
Hvor har du hørt om os: 
Tilmeld Kipling Travels nyhedsbrev: 
Tidligere rejst med Kipling Travel: